U bent hier

Nazareth kaastaartjes

Type: Dessert | Bevat: Gluten
Moeilijkheid

Ingredienten voor 6 personen

  • 150g gemalen Nazareth kaas
  • 400g bladerdeeg
  • 150g ricotta
  • 2 eieren
  • 5 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels marsala of madeira
  • 60g rozijnen
  • 1 limoenschilraspsel 
  • Bloemsuiker
  • Rol het bladerdeeg open en duw  er vormpjes van 9cm diameter uitduwen en deze in een muffin-siliconenplaat duwen en een ½ uur laten rusten

  • Nazareth kaas mengen met de ricotta, eieren, limoenzeste, suiker, marsala en de rozijnen

  • Hiermee de deegbakjes tot de rand vullen en bakken in een voorverwarmde oven bij 180°C gedurende 30 min tot het deeg mooi bruin en krokant is

  • De taartjes laten afkoelen en uit de vormpjes nemen

  • Lauw serveren en afwerken met een vruchtje of wat bloemsuiker