U bent hier

Meloensalade met Nazareth light

Type: Voorgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 1 rijpe meloen (bij voorkeur Charentais)
  • 1 blok Nazareth Light kaas
  • 1 pak gemengde jonge sla
  • verse bieslook
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1 koffielepel graanmosterd
  • een scheutje sherryazijn
  • Olijfolie
  • Arachideolie
  • Een klein teentje look
  • Peper en zout
  • Maak een vinaigrette met de mosterd en de graanmosterd, de sherryazijn, half om half olijfolie en arachideolie en een geperst teentje look. 

  • Breng op smaak met peper en zout. 

  • Meng de vinaigrette door de gemengde jonge sla.

  • Snij het vruchtvlees van de meloen en snij de Nazareth Light kaas in blokjes.

  • Schik dit boven op de sla en werk af met enkele stengels bieslook.

  • Heerlijk met ciabatta besmeert met Nazareth boter.